کمیسیون ماده 77 شهرداری

کمیسیون ماده ۷۷ شهرداری یک مرجع شبه قضایی است و شهرداری هیچ نقشی در مدیریت جلسات و صدور رای در آن ندارد در واقع کمیسیون مذکور دارای شخصیتی مجزا از شهرداری است.

 

موسسه حقوقی

 

اعتراض به رای کمیسیون ماده77 شهرداری

 

مطابق ماده 77 شهرداری آرایی که در کمیسیون ماده 77 شهرداری صارد می شود در دادگاه ها قابل رسیدگی نیستند و اعتراض به این آراء نیز در دیوان عدالت اداری صورت می گیرد.

اختلافات مودی و شهرداری

اختلافات بین مودی و شهرداری در خصوص عوارض و رای صادره از کمیسیون ماده 77 قابل رسیدگی در دادگاه عمومی نیستند و رای کمیسیون قطعی است. ابلاغ مفاد اجراییه از طریق دایره اجرا ثبت به متعهد صورت می گیرد. اجراییه مذکور ظرف 10 روز ازسوی متعهد می بایست اجرا گردد و نتیجه را به دبیرخانه کمیسیون اطلاع دهد در غیر این صورت رای برای اجرا از طریق اجرای ثبت پیگیری و اقدام خواهد شد.

چنانچه متعهد خود را قادر به اجرای اجراییه نداند، ظرف همان مدت می بایست صورت کلیه دارایی خود را به مامور اجرا تحویل دهد. هرچند شهرداری می تواند قبل از انقضای مدت مذکور تقاضای تامین طلب خود را بنماید.

صلاحیت کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری‌ها

کمیسیون ماده 77 شهرداری حق هر گونه اظهار نظر و تصمیم گیری و صلاحیت بررسی و صدور رای در خصوص عوارض تعیین شده در محدوده و حریم شهری را دارد.

در صورتی که شهرداری مستند و مستدل به قوانین عوارضی را محاسبه کرده باشد و مؤدی دلیل قانونی بر رد دلائل ارائه شده از سوی شهرداری ارائه ندهد، کمیسیون نمی‌تواند آن را تخفیف و یا تشدید نماید.


موضوع دیگری که در صلاحیت کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری قرار دارد، قسط بندی عوارض است.

حسب ماده ۳۲ آیین نامه مالی شهرداری‌ها مصوب ۱۳۴۶ پیش بینی شده بود شهرداری مجاز به تقسیط مطالبات خود ناشی از عوارض نیست مگر در مواردی که به تشخیص کمیسیون منظور در ماده ۷۷ قانون شهرداری مصوب سال ۱۳۴۴ مودی قادر به پرداخت تمام بدهی خود به طور یک جا نباشد که در این صورت ممکن است بدهی مودی برای مدتی که از سه سال نکند، تقسیط شود، ولی در هر حال صدور مفاصا حساب موکول به وصول کلیه بدهی است.

شکایت از آرای کمیسیون ماده77 شهرداری در دیوان عدالت اداری

رای کمیسیون ماده 77 به موجب بند ۲ ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری منحصراً از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آن‌ها قابل شکایت در دیوان عدالت اداری است بنابراین دیوان عدالت اداری آرای صادره از هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون ماده ۷۷ را صرفا از حیث نقض قوانین و مقررات و مخافت با آن‌ها مورد بررسی قرار می‌دهد و این امر منافاتی با قطعی بودن و در واقع غیر قابل تجدید نظر بودن رای کمیسیون ماده ۷۷ ندارد.


برای شکایت از رای کمیسیون ماده 77 شهرداری چه میزان هزینه دادرسی باید پرداخته شود؟

هزینه دادرسی در شعب بدوی دیوان عدالت اداری بنا به ماده 19 قانون دیوان عدالت اداری، یکصد هزار (۱۰۰.۰۰۰)ریال و در شعب تجدیدنظر دویست هزار (۲۰۰.۰۰۰)ریال است.
بنا به تبصره ماده مذکور، مبلغ مذکور به تناسب نرخ تورم اعلام شده به ‌ وسیله بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هر سه سال یک ‌ بار به پیشنهاد رئیس دیوان و تایید رئیس قوه قضائیه و تصویب هیات وزیران قابل تعدیل می ‌ باشد.

 

کمیسیون ماده 77 شهرداری

درخواست امهال مطالبات بانکی

تغییر کاربری اراضی شهری

کمیسیون ,شهرداری ,ماده ,رای ,دیوان ,اداری ,کمیسیون ماده ,ماده 77 ,عدالت اداری ,دیوان عدالت ,ماده ۷۷ ,دیوان عدالت اداری ,قانون دیوان عدالت ,کمیسیون ماده77 شهرداری

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فایل رایگان سلام آرمی ها به سایت Namgar خوش اومدید انس با قرآن و دعاهای اهل بیت کود آلی و فسیلی آریو وبلاگ گوگل راز زیبایی | برندهای لوکس آرایشی و بهداشتی معبر سایبری فندرسک جیبوجت سایت رسمی الماس فایل اینجا نلی از روزهایش می گوید